Star Wars koncert a RaM Colosseumban
2012. április 11. 19.00h

Április 11-én este fontos rendezvénynek ad otthont a budapesti RaM Colosseum. Ezen az estén, 19.00-tól kezdődik hazánkban az első olyan szimfónikus koncert, melyen csak és kizárólag a Star Wars-filmekből ismert kompozíciók hangzanak el a Zuglói Filharmónia előadásában, Ménesi Gergely vezényletével.

A koncert anyaga természetesen a Sagából merít, vagyis a régi és az új trilógia ismert slágerei egyarán elhangzanak. Először a hetvenes-nyolcvanas, majd a szünet után a kilencvenes és kétezres évek Star Wars-os melódiáit hallhatja a közönség.

Az alábbiakban bemutatjuk a koncert plakátját és szóróanyagát, melyeket letölthető formában is meg lehet találni nálunk. Ez azért is fontos, mert a szórólap hátoldalán található a nézőtéri alaprajz, mely a jegyrendelést igencsak megkönnyíti. A jegyelővétel pedig már megkezdődött, és aki nem szeretne lemaradni, a plakáton és a szórólapon feltüntetett helyeken vehet vagy rendelhet jegyet.

A koncerttel kapcsolatos frissülő információkat az elkövetkező időszakban folyamatosan közzétesszük az oldalunkon.

Az április 11-én megrendezésre kerülő Star Wars koncert plakátja letölthető innen.

Az április 11-én megrendezésre kerülő Star Wars koncert szórólapja letölthető innen.


Az április 11-én megrendezésre kerülő Star Wars koncert plakátja:


Az április 11-én megrendezésre kerülő Star Wars koncert szórólapjának elő- és hátoldala. Ez utóbbin látható a nézőtér alaprajza, mely fontos segítség lehet a jegyvásárláshoz: