Vintage-stílusú figurakartonok
Barta Orsolya összeállítása

2006-ban gondoltam először arra, hogy azoknak a figuráimnak, amiknek nincs meg a kartonja, vagy nem túl mutatós, készítek valami egyedit, ami azonban mégis emlékeztet a klasszikus '80-as évek-beli Kenneresre. Így alakultak ki az alább látható egyedi kartonok. Az előoldal mindig a régi vintage-esek stílusát követi, a hátoldalra pedig egy teljesen új külsőt találtam ki. A sima figuráknál a hátoldalon azok a jelenetek szerepelnek, melyekben a karakter feltűnik, illetve a főszereplőknél a karakter abban a ruhában látható, amiben a figura is ábrázolja.

Kicsit más a helyzet a dedikálásra szánt kartonokkal. Ezeknél a színész neve is látható az előoldalon, hátul pedig civil képek és mutatóban egy-két villanás a filmből, valamint rövid leírás a színész pályafutásáról.

A magyar színészeknek készült kartonokat is kicsit módosítani kellett. Mivel az ő arcuk nem látható a filmekben, kihalványítva kerültek az előoldalra, a hátoldalon pedig vegyesen vannak képek róluk és a filmbeli karakterről.

A vizilovas kartonoknál arra próbáltam ügyelni, hogy a hátterek ugyanazok legyenek, mint az eredeti vintage-kartonokon. Sajnos nem minden esetben sikerült, de azért így is viccesek lettek.

Hagyományos, vintage-stílusú 'basic'-figurakartonok:
 
A 2006-ban Magyarországra látogatott színészeknek dedikálásra szánt kartonok:
A 30. évforduló alkalmából készült kartonok azoknak a színészeknek, akik eddig megtisztelték klubunkat jelenlétükkel:
          
A Kinder-tojásos vizilovakhoz kitalált mini-kartonjaim: