Star Wars klubnap a Lurdy Házban
2013. október 12., szombat, 10.00

Az októberi klubnap programja lassan, de biztosan alakul, így egy előzetest már közzé tudunk tenni:

Időpont: 2013. október 12., szombat, 10.00 - 14.00-ig

Helyszín: Lurdy Ház, Mi Mozink, 9-es terem. (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)

A belépődíj: 1000,- Ft. (Érvényes klubtagságival rendelkezőknek: 800,- Ft)
Gyermekeknek 10 év alatt 500,- Ft

A KLUBTAGOK 9.30-TÓL LÉPHETNEK A TEREMBE!

MINDEN JEGYVÁSÁRLÓ STAR WARS FORCE ATTAX KÁRTYALAPOT KAP AJÁNDÉKBA!

A RENDEZVÉNYEN LESZ HOZZÁFÉRHETŐ FAZEKAS ATTILA 1982-ES BIRODALOM VISSZAVÁG KÉPREGÉNYÉNEK BORÍTÓJÁRÓL KÉSZÜLT PÓLÓ IS! (ENNEK TERVÉT LENT LÁTHATOD.)

A rendezvény programja előzetesen tehát így néz ki, de folyamatosan bővül:

- Celebration Europe II. Összefoglalók, helyszíni beszámolók, interjúk, vagyis sok minden az idei év legnagyobb Star Wars-os eseményéről, feliratosan.

- Boba Fett jelmezpróba. 35. éve "született" a galaxis legismertebb fejvadásza. Ebből az alkalomból bemutatunk egy 1978-ban készült kisfilmet a jelmez prototípusának bemutatójáról, valamint egy interjút az öt, egykor filmben is játszó Boba Fett-tel. Ezek a műsorszámok is feliratozva kerülnek bemutatásra...

- Star Wars: Force Attax bemutató. A TOPPS hazánkban frissen megjelent kártyajátékát nemcsak megszemlélni, hanem kipróbálni is lehet ezen a klubrendezvényen. Emellett teret adunk a csereberének is, vagyis, ha vannak felesleges Force Attax-es kártyáid, hozdd el, és cseréld el a klubtagokkal.

- A Star Wars-logo története. Ki gondolta volna, hogy a hetvenes évektől napjainkig mennyi féle logo került forgalomba a Star Wars galaxisban. Ezekből bemutatunk mi is egy jó párat.

- Jedi Menedék novellaíró pályázat eredeményhírdetés. A hagyományok szerint ezúttal is az októberi klubnapon vehetik át a pályázat győztesei a díjakat.

- Star Wars-Quiz. A megmérettetés ezúttal sem lesz könnyű, ugyanis nem tesztlapon, hanem élőben, a közönség előtt állva kell megmérkőzniük a játékosoknak. Aki előbb gyűjti össze a győzelemhez szükséges pontmennyiséget, az győz...

- Jim szerint a Star Wars. A népszerű sitcom rengeteg Star Wars-os utalással szórakoztatta a nézőket. Ezekből mutatunk be egy csokorra valót.

- Csúcstechnika. A 2000-es évek elején készült dokumentumfilm a LucasFilm és társvállalatainak boszorkánykonyhájába vezet el minket. A változatosság kedvéért feliratosan...

- Cserebere és kirakodóvásár, melyen játékok, könyvek, képregények, és sok más megtalálható a galaxis minden szegletéből.

- ...és sok más érdekesség a Star Wars galaxisból!