Cserebere
Ha valamit keresel, vagy valamitől szívesen megválnál...

Hirdetési szabályzat:

Ha Te is szeretnél ingyenes hirdetést közzétenni ebben a rovatban, olvasd el figyelmesen a tudnivalókat, mert ennek elmulasztása esetén utólagosan semmilyen reklamációt nem fogadunk el!
1. A Magyar Star Wars Klub cserebere rovatában rajongók, magánszemélyek ingyenesen tehetik közzé a hirdetéseiket, maximum 200 szó erejéig. Boltok, üzletek hirdetéseit nem tesszük közzé!
2. A Star Wars-hoz köthető mindenféle terméket lehet kínálni eladásra vagy keresni megvételre. A hirdetések szövegét előzetesen átolvassuk és probléma esetén visszajelzünk.
3. A hirdetések szövegét az e-mail címünkre kell eljuttatni, a tárgynak pedig a "Cserebere" jeligét megadni. Ez jelentősen megkönnyíti a feldolgozást.
4. Másolt vagy egyéb illegális termékekre szóló hirdetéseket semmilyen formában sem teszünk közzé!
5. Minden hirdetés egy hónapig olvasható a rovatban, majd automatikusan törlésre kerül. További közléséhez egy új e-mailes üzenetre van szükség.
6. A hirdetések tartalmáért és az esetlegesen felmerülő problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk!
7. A hirdetéseket a tartalmuk miatt bármikor visszadobhatjuk, és kérhetjük a hirdetőktől, hogy fogalmazzák újra annak szövegét!
8. A hirdetésekben hagyott helyesírási hibákat eszünk ágában sincs kijavítani... ;-)

671 (2017-08-16)

szeretnem eladni yoda lightsaber fx fenykardomat master replica s nem hasbro s szep allapotu fobozaval tarto nincs hozza
zion19911222@gmail.com


670 (2017-08-16)

Star Wars gyűjtői figurák eladók bontatlan dobozban. Komoly érdeklődőknek elküldhetem az összes fenykepet ezekről a szépségekről. Elérhető vagyok:
+3670/5906747-es telefon számon vagy
viktoria.kudlimann@gmail.com email cimen.


669 (2017-07-24)

Győri fénykardos összejövetelekre keresek emberkéket.
Nem baj ha van már kardod, de ha nincs, azt is megoldjuk.
Tel: 06-20/2854788